03.07.2015 | 17:55
Депутат към Паси за 1400-те танка: Да се качва на „Трабант“-а и да заминава в САЩ
Бившият министър няма никакво право да говори от името на народа
Илиян Тодоров

Бившият минисър на външните работи Соломон Паси отправи призив американците да изпратят в България 1400, а не 14 танка. Според него това ще донесе сигурност на българите, на общините и на нацията като цяло. Затова той се солидаризира с призива „По-добре е танковете да дойдат“, коментира депутат от „Атака“ Илиан Тодоров.

Ето неговото мнение по проблема:

„Ако Соломон Паси изпитва някаква несигурност в България, то никой не го спира да се възкачи на „Трабанта” и със сълзи в очите да замине за САЩ или Израел, където да се радва на сигурност. Нека да си харчи парите на спокойствие в Аляска!

Паси е един от основните виновници за участието на България в НАТО, за въвличането на страната ни във военни конфликти по цялото земно кълбо. Криещ се зад маската на демократичните ценности, изповядващ евро-атлантическия гей морал, Паси няма никакво право да говори от името на цял един народ, да дава оценки и препоръки. В какво качество, същият предлага пълната и безусловна американска военна окупация над родината ни?

Същият този Паси, който напук на своите демократични възгледи и без Референдум и мнението на българите ни набута във НАТО. Нали именно Соломон Паси обеща пред народа, че участието на българската армия във войната в Ирак ще разреши проблема с дълга на Ирак към България. Нали български фирми щяха да участват в следвоенното възстановяване на иракската инфраструктура? Случи се точно обратното! България опрости дълга на Ирак, защото сме „цъфнали и вързали”, защото иракчаните не могат да си върнат дълга към нас, поради факта, че петролните им полета са недостатъчни за изплащането на дълга. Нямаше и български фирми, които да възстановяват Ирак след втората война, а ако е имало такива нека Паси са каже кои са тези фирми, и кои са техните собственици.

И кога Паси е мислил доброто за нас българите? Когато ни набута в НАТО и в спиралата на безкрайните войни в името на чужди национални интереси, или днес когато ни предлага да бъдем тотално и безкомпромисно окупирани от военната машина на САЩ?“

4 коментара

  1. vel4o georgiev каза:

    predi da tragne za MOSKVA EVREI4ETO 6TE SE OBESI NA US DULATA!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ченов каза:

    Думите на един самозабравил се „демократ“ тежат и са ценни,колкото пластмасовото трабанче преди 25-ет години.Ако този не изстреля някаква глупост в пространството,то Ал.Йорд.е на линия.

  3. Голата Истина каза:

    Паси е първият пацифист, който е влюбен във войната!
    Затова ронеше крокодилски сълзи , когато „доброзорно“ ни набута в НАТО!
    А сега с „миролюбиво чувство към Русия“ иска 1400 американски танка в България! Да не би американците да извършат танкова атака на Крим по море!?
    Така де!

  4. Димитър Димитров каза:

    Този другар може спокойно да запали ладата и към Москва, Сибир или където иска.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране