22.03.2023 | 11:00
5 знака на зодиака, естествено склонни към пълнота
Без физическа активност и ограничения в храната, искате или не, теглото постепенно ще расте
Снимката е илюстративна

Колко прекрасно би било да ядете каквото искате и да не напълнявате! Но, за съжаление, тялото е устроено по такъв начин, че без физическа активност и ограничения в храната, искате или не, теглото постепенно ще расте. Особено внимание трябва да се обърне на представителите на определени знаци на Зодиака. Именно те имат по-голям шанс от другите бързо да загубят форма.

Телец

Ключът към доброто настроение на Телците е да започнат деня с вкусна и обилна закуска. А и повечето от тях предпочитат премерен ритъм на живот и заседнала работа, което, разбира се, също допринася за появата на наднормено тегло. Но тъй като Телецът е със силно организирана природа, обикновено не му е трудно да добави елемента „редовни посещения на фитнес“ към ежедневието си и по този начин да се поддържа в правилната форма. Затова хората от тази зодия трябва да внимават много за килограмите си.

Рак

Представителите на зодия Рак са известни със своята пестеливост и любов към семейното огнище. И какво е семейно огнище без неделни събирания със семейството и приятелите на претрупана трапеза? И предвид факта, че типичният Рак не е много организиран по отношение на спорта, не е изненадващо, че с възрастта омразните излишни килограми могат да станат негови постоянни спътници.

Лъв

Класическият представител на зодия Лъв винаги предпочита да изглежда солидно. И ако не е имал късмета да има атлетична физика, тогава е малко вероятно да се насили с ограничения в храната и изтощителни тренировки във фитнеса. Забележително е, че Лъвът знае как да се държи в обществото толкова добре, че лесно ще представи своята пълнота на околните като несъмнено достойнство. А силата на убеждението му е такава, че мнозина ще се съгласят с него!

Везни

Като естествени гастрономи, Везните, когато са на парти или в ресторант, винаги са щастливи да се съгласят да опитат нещо изискано и неопитвано досега. И тъй като представителите на този зодиакален знак обичат да прекарват времето си в компания, честите събирания в кетъринга и празниците, могат доста да повлияят на фигурата им. Освен това, с възрастта Везните обикновено успяват да заемат високо положение в обществото. А от охолен живот не е трудно да напълнееш.

Риби

Въпреки че не може да се каже, че представителите на тази зодия са лакомници, тяхната неорганизираност и склонност към мечтателство често са придружени от калорични храни като чипс, ядки и сладкиши. И ако нямат навика да контролират теглото си и да поддържат форма, тогава за тях наднорменото тегло се превръща просто в норма.

Лора Костова

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране