26.08.2020 | 18:50
Евреи поеха пиара на Борисов, ГЕРБ им плаща по 1 млн. евро на седмица?
Не подценявайте Бацетата! Те може да са много, много прости, но имат и мноооого крадени пари, които в момента харчат усилено, твърди Емил Василев

Израелски експерти поеха пиара на Бойко Борисов. За услугите се те получават по 1 млн. евро на седмица от черните каси на ГЕРБ. Това твърди бившия депутат от РЗС и настоящ адвокат Емил Василев.

Ето какво написа той на страницата си във „Фейсбук“ (без редакторска намеса):

Не подценявайте Бацетата! Те може да са много, много прости, но имат и мноооого крадени пари, които в момента харчат усилено. На мястото на Шехерезада е наета пиар-агенция от Израел, която е обслужвала последната предизборна кампания на Натаняху. Това се знае само от най-приближените хора на Баце.

В момента по съвет на евреите се прави абсолютно всичко в държавата:

1.Баце беше свален от джипа и скрит от медиите

2.насърчени бяха глупавите изказвания на патриотите, за да се отклони гневът на протестиращите към тях

3.създаде се Отвратителното дамско трио на ГЕРБ, което провежда консултациите за нова конституция

4.вкаран в играта е и последният коз на Баце – слугинажната му притурка за София – Фандъкова.

Тя е единствената фигура от управляващата партия, която е с все още положителен рейтинг и затова досега бе пазена в резерв. Много внимателно е преценен и моментът, когато ще се пусне третият лъч на метрото, на който пиарите може да покажа Баце пред камерите. Това са внимателно преценени от професионалисти ходове за сваляне на общественото напрежение и прекратяване на срива на рейтинга на премиера. За тези пиар-услуги на евреите се плаща по 1 милион евро седмично. Пак ви казвам: не подценявайте бацетата и не мислете, че те са се предали. Мутро-ченгесарите имат още мнооого крадени пари за харчене.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране