13.02.2021 | 13:38
Без ваксинация към пълна изборна победа на ГЕРБ…Но няма да стане!
Властта иска много болни, колапс на здравната система и да си останем в къщи на датата на изборите
Действията на тулупското правителство този път изглеждат много добре обмислени. Целта е една – стремително нарастване на заразените, огромна трета вълна и пълен локдаун към датата на изборите. Само това може да обясни невъзможно бавния темп на ваксинация. Ваксини няма, защото не са поръчани. А не са поръчани, защото така е изчислено. Ваксинацията в България върви близо 50 пъти по-бавно от другите страни в Европа.Защото масовата ваксинация ще доведе към намаляване на заболяваемостта, а именно това и точно в този миг е крайно нежелано за тулупите.
Те искат много болни, колапс на здравната система и да си останем в къщи на датата на изборите. Така твърдите и самоотвержени ядра ще решат изборите. Затова и смело пропагандират, че се готвят да управляват отново.
Заключени у дома, ще бъдем много по-податливи на долнопробната им джипкаджийска пропаганда. Заключени и стресирани, ще бъдем много уплашени за живота и здравето на възрастните, а те са напълно отвратени от кражбите, грабежите, бедността и липсата на здравеопазване. Заключени вкъщи ще бъдем облъчвани от прислужната им социология и пропаганда за да стигнем по-лесно до решението, че няма смисъл да се гласува.
Така изборите ще останат в ръцете на този половин милион, който тулупите назначиха за своя администрация и чиито доход вече /това го няма в нормалния свят/ надвишава този, на работещите в частния сектор. Политиката – „ние – по богати, а вие по-бедни” е квинтесенцията на герберасткото управление. ПОЛТИКАТА НА ЧЕКМЕДЖЕТО! И за нейната победа се изисква единствено да си останем в къщи на 4ти април.
Но! NO PASARAN! НЯМА ДА МИНЕ!Не и този път.
Отвращението към тази корумпирана до мозъка на костите си власт е достигнало онзи предел, когато просто НЯМА ДА МИНЕ!
Просто ще излезем и ще ви пометем. Първо от властта, а после от апартаментите ви с и без асансьори към каменната сграда на затвора. И да, знам че именно от това ви е страх и сте мобилизирали цялата си кафява машина да всява раздор между вашите противници. Но, НЯМА ДА СТАНЕ! НЕ И ТОЗИ ПЪТ!
Горчивата чаша ще си я изпиете. Защото след престъплението идва и наказанието. Простичко, по ленински, както би казал литературният експерт -тулупът.
Диана Дамянова, Фейсбук
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране