29.06.2021 | 22:11
Борисов бесен за “терористите от ГЕРБ”: Слави се фукаше с мен пред майка си в Учин дол
Пазете се да не се взриви ГЕРБ във вас, защото такива неща знам, че няма да можете да намерите обяснение, каза лидерът на ГЕРБ

Когато Слави ме водеше в Учин дол да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, знаеше ли кой съм? Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отказа на Има такъв народ на Трифонов да се яви с него на дебат (поискан за пръв път от самия екс премиер от години – б.р.).

„Понеже Слави Трифонов пише на неговите плакати „Нещо друго“ и мен ми е интересно това другото, ако е по-хубаво, да гласуваме и ние за него. Ама ние като не знаем… И само казах, дайте да дебатираме по тази тема! Кое е другото? Ако е по-правилно, ще ръкопляскаме. Ще го свършите, не само няма да ви пречим, но ако имате нужда, с нещо ще ви помогнем. Той отговорил, „с терористи американците не преговарят“, обясни Борисов на актива на ГЕРБ във Варна. Иначе каза, че щял да свали шапка на Дългия, ако направел БВП над 300 милиарда.

„Народът е казал: „Когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там“. Мога и да съм още по-цветущ, защото да сравниш нас с терористи…

Ние, които разкрихме и обявихме Хизбула за терористична организация. Имаме наградите на всички антитерористични служби в света. От камината на Белия дом до Версай в Париж, от Кремъл до Берлин, от Япония, Китай, Корея, навсякъде е свирен българският химн, та до Иран, когато съм бил аз там.

И то по колко пъти!? И няма да забравя „Да, България“, когато водих при Меркел, колко бяха тогава доволни“, припомни лидерът на ГЕРБ.

И се обърна задочно към ИТН:

“Ето Ви властта! Взимайте я, управлявайте! Покажете кое е другото! Иначе ние нямаме претенции към вас. Не говорете такива глупости! „С терористи не преговаряме“, а като идвахте у нас, не бяхме ли терористи? Вие сте съучастници тогава и наказанието е едно и също”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране