07.08.2021 | 11:15
От какво е болен Слави
Д-р Георги Гайдурков смята, че Трифонов е с множествена склероза

Прочутият лекар д-р Георги Гайдурков посочи каква според него е диагнозата на Слави Трифонов, чието здравословно състояние в последните месеци е разклатено и е повод за множество различни коментари и интерпретации в публичното пространство.

Под публикация на журналистката Татяна Кристи във фейсбук профила ѝ, в която тя пита: „От какво е болен Слави Трифонов?“, заваляват десетки коментари.

Сред тях е и този на д-р Гайдурков, който пише еднозначното: „МС“.

Това е медицинската абревиатура на болестта множествена склероза. Гайдурков съвсем не е първият, който спряга коварното нелечимо заболяване с името на Трифонов. В коментарите под същата публикация се появяват и други разкрития относно диагнозата му.

Потребителка с името Гери Николова пише: „Преди 15-20 години дъщерята на наши приятели беше диагностицирана с МС и се наложи спешно да я снабдят с някакво много скъпо лекарство, което се вземало 1 път седмично, но го нямаше в България тогава. Слави и Диляна Грозданова им помогнаха – продадоха им по няколко дози. Слави беше от 1-2 години с тая диагноза по онова време“.

Въпросът за здравословното състояние на Слави Трифонов не е просто нездраво любопитство и намеса в личното пространство, обясняват още в коментарите потребители на фейсбук. Той вече става обществен въпрос, след като партията му спечели изборите и се готви да управлява държавата. По цял свят всички аспекти от живота на един политик се гледат под лупа и обществеността има право да бъде информирана какво е физическото и психическото състояние на лидера на победилата партия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране