16.08.2023 | 20:44
Ето коя е простреляната с Трактора жена
48-годишната Мирослава Михайлова е била с Алексей Петров в горичката

Край с мистерията около жената, простреляна днес по обяд в компанията на Алексей Петров. Тя вече е идентифицирана.

48-годишната Мирослава Михайлова е дамата, която бе покосена заедно с Трактора в Драгалевци. Тя е със счупена ръка и огнестрелна рана в предмишницата, като куршумът е преминал през гръдния ѝ кош, но е жива. Дори е била контактна преди да бъде поставена в медикаментозна кома. Казала е, че стрелецът е бил в камуфлажни дрехи. Ще бъде оперирана, но състоянието й остава критично в следващите 24 часа.

Мирослава Михайлова е била закарана в “Пирогов” без документи и дълго самоличността й не бе установена, поради което се появиха версии, че жертвата е Ива Павлова, с която Алексей Петров живее от 25 години и има от нея 25-годишна дъщеря, кръстена на майка му. Ива движи част от бизнеса оперативно, казват запознати. Тя е съсобственик в застрахователната компания “Лев инс”.

После като жертва бе сочена Мирослава Спасова, член на УС и главен счетоводител на застрахователната компания. Тя обаче си е на работното място и никога не се е разхождала с Алексей Петров на Витоша. Объркването явно е станало заради еднаквото първо име. Около 18 часа от “Лев инс” официално опровергаха тази информация, разпространена от почти всички медии. “Тиражираните предположения, че ранената дама е Мирослава Спасова, член на Управителния съвет на ЗК “Лев Инс” АД, не отговарят на истината”, написаха оттам.

Мирослава Михайлова вероятно няма общо със застрахователния бизнес. Появи се и информация, че нейната кола е била открита на паркинга под Драгалевския лифт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране