20.08.2023 | 22:14
Гей мотив и 100 000 лв. стоят зад кървавото клане и „трупа от шахтата
Смразяващи разкрития за най-жестокото убийство в България

Извергът Веселин Вълчинов убил и разфасовал приятеля си Кристиян Пеев след жестока издънка с криптовалута. Това разкриват източници от разследването на бруталния криминален случай, ужасил цяла България с жестокостта си.

При гафа, допуснат от жертвата, двамата губят над 100 бона, а не обявената от разследващите сума от 2000 лева като мотив за престъплението, съобщава столичен вестник. Близки на убития Крис разказват, че той разполагал с достатъчно пари и такава незначителна сума не представлявала проблем за него. Още повече, че наскоро си купил БМВ за 250 000 лева и редовно пръскал пачки долари по заведенията.

Твърди се, че Кристиян се издържа от салона си за масажи в центъра на столицата, а заради предлаганите там „нестандартни“ услуги клиенти не липсват. Говори се, че бардакът е бил покровителстван от ченгета, които си затваряли очите за нелегалния бизнес на виден наркобос.

Според една от версиите именно изгубените от Веско и Крис 100 000 лева са на техния покровител. Вече „сближил се“ с престъпния свят, Крис предлага съдействие с препирането на печалбите от сделките на мафиота. Той се хвали, че приятелят му Веско знае как под носа на властите да насочи към офшорни сметки всякакви суми с неясен произход, като разбира се услугата му не е безплатна.

Веско действително изпълнява няколко успешни поръчки, но при последната става издънка. В паниката си заради рязко спадналия курс на биткойна той набързо продава наличната криптовалута. След като съобщава на приятеля си за загубата, Вълчинов настоява двамата заедно да върнат парите. Така било редно – нали досега двамата си поделяли по равно комисионните от наркобоса. За негово изумление Крис отказва. Твърди се, че през последните седмици между двамата мъже има няколко изключително напрегнати разговора. Въпреки отправените заплахи, Кристиян не склонява да даде своите 50 000 лева от провалената сделка.

Психолози твърдят, анализирайки зловещото престъпление, че Веселин е завършен психопат, а мотивът е… сексуален. Макар да го играел мъжкар, Веско бил бисексуален и не го криел. Той имал залитания към мъже. Без да го демонстрира открито, той намекнал, че си пада по Крис, но така и не намерил отклик на мераците си.

Явно гневът за парите, съчетан с провала на сексуалните му фантазии го кара да стигне до такава безумна крайност, допускат експерти.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране