12.05.2024 | 23:06
Най-малко Пеевски трябва да се възмущава от наглостта на Македония!
Именно Сглобката – ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ, продадоха българските национални интереси в Македония

Първата работа на новоизбраната македонска президентка беше да предяви претенции, че България трябва да признае македонското малцинство. После и лидерът на ДПМНЕ Мицкоски и той се изказва, че България трябва да прави още отстъпки на Македония, за да започне тя преговори за Европейския съюз. И забележете кой се изказа против скопските наглости! Делян Пеевски.

Делян Пеевски каза, че така не можело да се говори, така не било европейско и така нататък – други празни приказки. Истината обаче, че Делян Пеевски, ДПС, ГЕРБ, ПП и ДБ са тези партии от сглобката, които отмениха ветото, което ние от ВМРО бяхме наложили на Скопие. Вето, което спираше преговорния процес, докато в Скопие политиците не спрат езика на омразата, не спрат да преследват българите и най-накрая не спрат да фалшифицират българската история.

Така, че най-малко Делян Пеевски е човекът, който трябва да се възмущава от нахалството на скопските си колеги, от скопската сглобка.

Изводът е, че сглобките са вредни. Сглобката в България, която управляваше – ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ, които продадоха българските национални интереси в Македония, сега нямат право да се възмущават, защото това, което става като безобразие в Скопие, е следствие на тяхното национално предателство. Те са част от същата сглобка на посолството, каквато сглобка същото това посолство, но в Скопие, ще направи и от македонските и албанските партии.

Истината е, че на България са необходими националноотговорни политици, а не сглобкаджии, които се интересуват само от властта и парите, които падат около тази власт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране