05.07.2024 | 15:31
Мустафа Карадайъ се разведе, има бебе от млада любовница
Бившият председател на ДПС живее в сарая на Ахмед Доган

Както са казали хората – всяко зло за добро. На бившия председател на ДПС Мустафа Карадайъ не му провървя в политиката, затова пък намери ново щастие в личния си живот. Той се е развел със съпругата си и се радва на нова любов в лицето на юристката Христина Атанасова.

Близки до предишното семейство на Карадайъ довериха пред Lupa.bg, че новата му половинка даже го е дарила с рожба. Детето се е родило около Нова година, а двамата родители били по-щастливи от всякога. Майката Христина е от Сливен и е бивша сътрудничка на дългогодишния депутат от ДПС Янко Янков. След като искрата между нея и Мустафа Карадайъ пламва обаче, бившият председател на ДПС намира начин да я назначи в КПКОНПИ на длъжност директор “Конфликт на интереси”.

Около името й гръмна скандал, след като от Bird.bg разкриха, че младата хубавица е с плагиатствана дисертация. Проверка със специализиран софтуер показва, че Атанасова е преписала 43% от дисертацията си в Университет по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ). Всичко това обаче явно е останало в миналото за Христина и тя сега се е отдала на невръстното си дете и щастливия му татко.

Другата новина е, е Мустафа Карадайъ, който след развода се е изнесъл от дома си, сега живее не къде да е, а… в сарая на Ахмед Доган, барабар с Христина и бебето. Според информацията на нашите източници Ахмед Доган сам е настоял тримата да се пренесат там, за да може да контролира бившият председател на движението.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране