07.07.2024 | 19:05
Бай Мангал ще води риалитито на бТВ
Телевизията иска Александър Сано да влезе в този образ

Александър Сано ще води „Островът на 100-те гривни”, дегизиран като героя си Зюмбюл Магасариян (култовият Бай Мангал) от зората на своята кариерата. Това става ясно от най-новите кадри от снимачната площадка на риалитито. Стилистите на Би Ти Ви са направили за смях водещия и колежката му Диляна Попова с начина, по който с ги нагласили. Те са ги върнали към мутренската мода от зората на 90-те, когато мъжете ходеха разгърдени и с ланци, а жените – символично прикрити с нескопосани парцали от битака.

Почти никой в България няма представа точно какво ще представлява новото шоу на Би Ти Ви „Островът на 100-те гривни”, освен, че ще е нещо като „Сървайвър” с леки видоизменения и двама водещи вместо един. Ако обаче качеството на риалитито е като стайлинга на водещите му, най-добре ще е екипът от сега да се откаже. Защото стилистите много са се изложили. От кадрите, които изтекоха от снимачната площадка във филипинските джунгли, става ясно, че Александър Сано е издокаран в разкопчана риза на звездички, напомняйки ретро хита на Ивана „К’ъв си ти, бе?”: „ръката на волана, косата разпиляна и риза секси разкопчана”. Единствената разлика с текста на песента е, че актьорът не е зад волана. Затова пък е накичен точно като Зюмбюл Мангасариян в популярните клипове на Братя Мангасариян, с които Сано нашумя преди години – разгърден и накичен с ланец, гривни и пръстени.

Брадичката, която е пуснал, и буклите над челото му също напомнят за този период от неговата кариера, няма ги само големите обици и тежкият кръст на врата. Трябва да се отбележи, че актьорът дори в този вид изглежда добре и фенките ще го харесат всякак, но няма как да отречем, че стилистите трябва да върнат хонорарите си, ако са свършили така и останалата част от своята работа.

Диляна Попова ще води предаването почти гола. Добре, че е красива по природа! Защото стилистите, вместо да подчертаят идеалната й визия и да я направят още по-блестяща и впечатляваща, са я издокарали в парцали, каквито някога се намираха по битаците, а напоследък човек може да купи единствено от селски панаир. Най-вероятно са много по-скъпи от това, което се продава по сергиите, което обаче не означава, че изглеждат по-добре.

От сега може да се каже, че по отношение на стайлинга на водещите „Островът на 100-те гривни” категорични губи битката с „Игри на волята”, с което ще се състезава за рейтинг от есента. Предаването на Нова тв стартира преди 5 години с водещ Алекс Сърчаджиева, облечена и гримирана като амазонка. Видът й беше изненадващ и впечатляващ. След това риалитито продължи с Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които винаги се появяват пред камерите като истински модни икони. И двамата изглеждат секси, но и много стилни, което допринася да излъчват авторитет – нещо задължително за добрия водещи. Лицата на „Сървайвър” Владо Карамазов и Ваня Джаферович, който го наследи, също са се появявали пред камерите в подходящ за формата з оцеляване вид – в спортни одежди и с „островитянски бижута”, и без да изглеждат евтино. Сано и Диляна Попова, ако се появяват на екран като в първата си обща фотосесия от Филипините, ще са най-зле облечените водещи в родния ефир. Дано останалата част от предаването да не бъде като стайлинга на тези снимки!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране