18.07.2024 | 11:00
Готвач в столичен ресторант се оплака от жесток побой от охранители
От фирмата твърдят, че той е обиждал и заплашвал с нож управителка

Готвач в ресторант в центъра на София се оплака от жесток побой, нанесен му от четирима служители на охранителна фирма. Той направи това в ефира на  NOVA, в която като сигнал е пристигнало и видео с продължителност близо пет минути, показващо боя.

До случката се стигнало след конфликт между готвача и зам.-управителя на заведението. След натиснат паник бутона  са пристигнали частните охранители. Те разрешават конфликта с юмруци, удари с твърди предмети и шамари, твърди готвачът и показват видеокадрите.

Готвачът Милош, който е сръбски гражданин, стига до „Пирогов” с мозъчно сътресение. „Възникна вербален конфликт между мен и управителя. Разменихме по-остри думи и тя започна да ме заплашва с нейни бивши колеги. Била е полицай. Каза ми, че ще им се обади, за да дойдат да ме пребият”, разказва пострадалият.

От частната охранителна фирма изпратили позиция до телевизията още преди да са видели кадрите. Твърдят, че видеото не отговаря на истината и, че пострадалият е насочил нож към присъстващите. Според фирмата готвачът е имал престъпно поведение, обиждал и се заканвал на управителката, както и на охранителите. Затова и оттам са подали сигнал до полицията срещу него. Същото е направила и управителката, която още била стресирана. От охранителната фирма все пак казват, че един от охранителите ще бъде санкциониран.

По случая се води досъдебно производство от Софийска районна прокуратура.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране