28.07.2024 | 13:14
Иво Танев попиля Марина Цекова и Нова тв за доцент Шишков: Не ми задавайте тъпи въпроси
"Кажете на репортерите си да са по-адекватни. „Как се чувствате?”, в такъв момент е много тъп въпрос, не го задавайте!"

След като предните дни шоуменът Иво Танев сподели мъката си за смъртта на своя приятел, специалистът по пиротехника доц. Петър Шишков при взривовете край Елин Пелин той се появи в събота сутрин по Нова телевизия да говори за трагедията. Малко преди това беше потвърдено, че дъщерята на доцента, 20-годишната Кристина Шишкова, която беше с 85% изгаряния след експлозиите в склада за фойерверки, също е починала.

Иво Танев беше много емоционален и засипа със суперлативи загиналия си приятели и дългогодишен бизнес партньор. Той подчерта, че доц. Шишков е бил прекрасен човек, професионалист и учен и винаги е изпипвал всичко. Шоуменът заяви, че лично той изключва възможността взривът да е станал заради грешка на спеца по пиротехника.

Танев обаче буквално избухна след въпрос на водещата Марина Цекова. Тя попита с какво медиите могат да бъдат полезни на близките на загиналите баща и син.

„Кажете на репортерите си да са по-адекватни. „Как се чувствате?”, в такъв момент е много тъп въпрос, не го задавайте!“, каза в прав текст Иво Танев. Той продължи, като каза, че не говори само за Нова телевизия, но и за колегите им. Шоуменът заяви, че в желанието си журналистите да „разчекнат новината”, те минават границите на нормалното.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране