05.08.2024 | 18:12
Размерът има значение…. големият пакет го провали (видео)
Издутината в шортите попречи на Антони Амирати да стигне до финала на Олимпиадата...Но му спечели много феновете на Травестиадата в Париж

Френският атлет Антони Амирати се представи неуспешно на Олимпийските игри през 2024 г. – само заради мъжествеността си. В резултат на това състезателят на овчарски скок се превърна в горещо меме в социалните мрежи.

Световният шампион на овчарски скок за юноши (2022 г.) Антони Амирати не успя да прескочи летвата на Олимпийския стадион и интернет потребителите ще помнят това представяне дълго време.

Френският лекоатлет скочи височини 5,40 и 5,60 от първия опит, но марката 5,70 се превърна в непреодолима бариера за него. Първо, спортистът закачи пръта с колене, а след това накрая събори летвата с гениталиите си.

От разпространени в социалните мрежи клипове се вижда, че Антони Амирати не е очаквал подобно развитие на състезанието, затова напусна пистата с разочарован вид. Този любопитен инцидент коства на спортиста всички шансове да спечели медал на Олимпиадата през 2024 г.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране