17.08.2024 | 10:44
Стрелба между българи в бар в Халкидики, има тежко пострадал
Единият мъж е бил ранен в гърдите с огнестрелно оръжие, другият е бил ранен с нож, а третият е получил наранявания от побой

Трима българи са сериозно ранени и настанени в болница след като са участвали в бой и престрелка в известен плажен бар в Ханиоти, Халкидики. Причините за инцидента остават неизвестни, предават местните медии.

Единият мъж е бил ранен в гърдите с огнестрелно оръжие, другият е бил ранен с нож, а третият е получил наранявания от побой. Ранените са откарани с линейка в здравния център Касандрея, а след това е преценено, че е необходимо да бъдат преместени в болница Полигирос.

Тримата ранени са съответно на 32, 40 и 55 години. Здравословното състояние на простреляния мъж се счита от лекарите за особено тежко.

Полицията събира показания от очевидци, за да установи обстоятелствата, при които е станал инцидентът. Според местните медии се смята за възможно в инцидента да са замесени хора, принадлежащи към българската мафия.

По време на боя в бара е имало вечер с музика на живо.

“Около полунощ ми съобщиха за сериозен инцидент със стрелба и няколко души в плажен бар в нашия район… Точно след две минути пристигнах на място и веднага се насочих (да помагам) на нещастен човек, който беше прострелян в гърдите…“, описва сцената спасителят доброволец Йоанис Колокитас оред местното издание Халкидики нюз.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране