28.08.2024 | 14:06
Жената на Алексей Петров си поръча нови бронирани автомобили
Близките приятели на бившата барета са силно смутени от поведението на Ива Павлова след екзекуцията му

Нови бронирани автомобили са пристигнали в застрахователната компания „Лев Инс“ навръх 16 август – датата, на която преди една година неизвестен стрелец ликвидира Алексей Петров по време на поход на Витоша.

Свръхзащитените и скъпи возила са били поръчани от Ива Павлова, майката на дъщеря му Диляна. Петров е бил през последните години в сложни отношения с дългогодишната си партньорка, на която бе прехвърлил голяма част от бизнеса си. Малко преди да бъде прострелян смъртоносно, той планирал да прехвърли многобройните си компании на друга дама, чието име остава мистерия и досега. Причината е, че осъзнавал, че Павлова прави опити да се еманципира от него и да движи компаниите, създадени от него.

Близките приятели на бившата барета са силно смутени от поведението на Павлова след кончината на човека, който, по признанието на Бойко Борисов, е направил сглобката с ПП-ДБ. Тя не демонстрирала, че скърби, а побързала да освободи всичките му близки от многобройните фирми. Твърди се, че „Лев Инс“ има сериозни проблеми заради задължения по плащането на щети в чужбина и затова Павлова искала да продаде компанията, но поставила нереално висока цена.

Дъщерята на Павлова Диляна, на която приживе той бе поверил да се грижи за ресторанта „Делвите“ в квартал „Кръстова вада“, прекарвала напоследък повече време в Италия.

Ива Павлова ръководела в момента „Лев Инс“ по силов начин, типичен за покойния й партньор. Мнозина от близките на бившия таен агент в ДАНС били възмутени, че новите бронирани джипове са пристигнали точно в деня, когато се навършва една година от разстрела на баретата. В този ден Павлова, вместо да скърби за кончината на бащата на своята дъщеря, се радвала на сигурността, която й гарантират бронираните джипове. Номерата на колите, които ползваше Алексей Петров, вече са сменени отново по настояване на Ива Павлова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране