23.09.2024 | 9:17
Извратеняци се гаврят със София Лорен
„ДЖурналисти“ от "24 часа" са си позволили да състарят с фотошоп прекрасната актриса

За София Лорен възрастта няма значение, защото навръх 90-годишнината си изглежда повече от прекрасно и защото не е питала по въпроса издателката на „24 часа“ Венелина Гочева.

„ДЖурналисти“ от тази медия са си позволили да състарят с фотошоп прекрасната актриса, която в кариерата си има над 80 екранни роли. За тези будители на грозното, когато не става дума за великата им шефка Гочева, всички останали жени са под ножа. За безобразието алармира във фейсбук мрежата Красимир Иванов, който има честта да е личен приятел със София Лорен.

Българинът, завършил две академии в Италия, логично пита в социалните мрежи кому е нужно да се състарява с фотошоп 90-годишна жена и допълва, че снимката отгоре, качена в медията, е от някакво самодейно измайсторено видео, а отдолу е истинският кадър от филма „La vita davanti a sé“ на Едoардо Понти, последният филм на София Лорен, сниман преди 4 години.

Болни мозъци и извартеняци са най-меките определения в коментарите за новия подход на българските ДЖурналисти от някога слевния „24 часа“. Подобен тип убийства на истината в медиите може да се роди само в нечий непроветряван достатъчно наистина болен мозък, пълен с комплекси.

И докато София Лорен блести навръх годишнината си, получава поздравления от цял свят, ние отново ставаме за резил с Ганьовщината си, с липсата на елементарни задръжки и първобитен инстинкт да унищожаваме всичко хубаво и добро, което се изправи пред нас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране