02.10.2024 | 19:10
ПОДполковник Марков се обади: Останете си деца на светлината, не ставайте жертви на дявола
Колоритният депутат наруши мълчанието си по повод предстоящите избори

Бившият лидер на парламентарната група на „Величие“ в отиващото си 50-о Народно събрание подполковник Николай Марков наруши мълчанието си по повод предстоящите избори и призова избирателите да „останат деца на светлината“ и да не „стават жертва на дяволските работи“.

На официалния си профил в социалните мрежи Марков написа следното:

„Не забравяйте, все пак идват избори, че лицето на дявола е приятно, а думите му – обещаващи реки от мед и масло. Такава е поканата към ада за благочестивите хора. Не ставайте жертви на дяволските работи! Останете си Божии рожби, деца на светлината.“

На 18 юли Марков обяви, че ще прави „своя партия“, само че оттогава не е давал индикации, че подобно нещо ще се случи. През август той заяви, че „няма да участва на изборите с нещото „Величие“.

За сметка на това обаче неговата доскорошна съратничка при разпада на парламентарната група на „Величие“ Виктория Василева регистрира партия „Има смисъл“ за участие в предсрочните избори, но бе заличена от ЦИК поради липса на подписи. Заедно с Василева в „Има смисъл“ са другите отцепници от „Величие“ в НС – Георги Куков, Етиен Леви, Дарин Георгиев и Радостин Колев. Марков засега отсъства.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране