05.10.2024 | 22:22
Сидеров: Доган с мегафон в ръка! Идва ли нов 10-ти ноември? На Козяк знаят кога
Че той от 30 години не е вдигал нещо по-тежко от чаша, сега – мегафон!

Идва ли нов 10 -ти ноември? На Козяк знаят кога.

Беновска пита напоследък дали идва нов Десети ноември. Първо го приех за журналистическа метафора. Но като видях , че Доган е излязъл тия дни пред ЦК на БКП, днес НС с мегафон в ръка, се замислих…Че той от 30 години не е вдигал нещо по-тежко от чаша, сега – мегафон! Да не би да идва наистина нов Десети?

На Десети ноември 1989 г. бях в Южния парк. През половин час се обявяваха нови партии и дружества. Днес кажи „партия” на някого да те набият. Днес хората искат диктатура, единовластие… Стига с тия партии, стига с тая тъпа демокрация!

А къде има диктатура според ЦРУ и останалите двайсетина секретни служби на САЩ? В Белорусия, Северна Корея, Иран и разбира се, в Русия. Ако трябва да се обърнем към някоя от тия страни, Русия ни е най-близка. Айде, опитайте се да се напиете с кореец. Мъка! С руснак е като със съгражданин. Така че, след като народът иска „здрава ръка”, най- подходящ е руският вариант. Но как да стане? Едни викат да оставим Шиши да обяви война на Путин и така хем ще получаваме милиарди от Запада като Украйна, хем накрая ще посрещнем отново руснаците на Орлов мост. Нали не се съмнявате, че сред посрещачите няма да можете да хванете ръка от Бойко, Кирил, Асен, Тагарев и Шиши, разбира се, който ще носи бялото знаме.

Но при военни действия има винаги жертви. Което не е добре. Може ли да стане безкръвно? Да, може, отговарят парапсихолози от Южна България. Помислете внимателно, казват те. Преди Десети ноември се пада Пети. А какво става тогава? Избори в САЩ. Ново начало освен за ДПС и за света като цяло. Преразпределение след 35 години. През 1989 г. СССР ни даде на САЩ. През 2025 САЩ ще ни върне на РФ. Защото имат други проблеми и не им е до проклетите и непредвидими българи.

Така че гледайте Доган, търсете мегафони и вие! Ще трябват по-мощни, че евроатлантиците ще се спукват да крещят мощно:” Слава Росии!” и вашият глас може да не се чуе.

Волен Сидеров

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране