10.10.2024 | 19:24
Вълна от възмущение срещу ясновидката – психопатка, която тормози НПМГ заради синчето си
Родители на съученици на Росен Александров описват скандалното поведение на Ани Кирилова, която системно тормозела преподаватели

Родители на съученици на сина на ясновидката Ани Кирилова – Росен Александров, изразяват пълна подкрепа на ръководството на Националната природо-математическа гимназия “Акад. Любомир Чакалов” (НПМГ) в София.

През последните дни около гимназията се вирхи скандал, забъркан от Кирилова, която твърди, че синът й е оставен да повтаря годината, защото отказал да напише самостоятелна работа на тема: “Истанбулската конвенция – “за” или “против”. Майката смята, че поредицата слаби оценки по География на ученика не се дължат на представянето му в час, а на борбата ѝ с “джендър пропагандата в училище”.

Оказва се обаче, че ясновиката лъже и манипулира.

Ето и част от разказите на родителите на съучениците на сина й, които разкриват налудничавото й поведение:

Diana Koseva-Radevska

Да не позволяваме българското училище да се превръща в политическа сцена! Родител съм на дете от същия клас! Вече повече от две години ни се налага да търпим обиди, квалификации и клевети за нашите деца, за учителите на нашите деца, за училището и за неговото ръководство!

На родителските срещи се дават подробни указания от въпросната госпожа как да се водят уроците, какви домашни да се дават! Още в осми клас ни бе казано, че децата, които са попаднали в НПМГ (освен нейното и бившите възпитаници на СМГ) са втора категория и нямат необходимите знания и умения! Оспорваше всяка квалификация, която училището провеждаше за национални и международни състезания! Не се спря дори когато избраните (нечестно според нея деца за участие) спечелиха медали дори в индивидуалните дисциплини! Имам още стотици истории, но няма да продължа…Оставете НПМГ да прави това, което умее най-добре – да създава стойностни млади хора!

Slavka Drazheva

Акцентът на казуса се измести и стана политически, а всъщност имаме родител, който не зачита правилата на образователната система като счита, че трябва да са направени спрямо неговите лични изисквания.

Като родител на дете от въпросния клас мога да споделя много информация от “кухнята”, но считам, че това не са теми, които трябва да се обсъждат в социалните мрежи, но вече калта е хвърлена по НПМГ и нищо не спира нас родителите да споделим, неволите си през последнит 2 години.

Становището на НПМГ е много пестеливо и професионално написано, спестени са много други проблеми, с които ние се сбъскахме през последните 2 години. Ние също се тревожим за съдбата на това дете, но никой не мисли в създалата се ситуация за останалите близо 30 деца от класа, както и за останалите ученици, които по един или друг начин са били засегнати от въпросната дама.

Не считам да се впускам в подробности за проблемите, които тя създава. Само ще спомена последното изискване, с което трябваше да се съобразят, както ръководителите така и учениците, когато на последното съсзтезание по математика в Созопол, трябваше да се прекрояват отборите в последния момент тъй като госпожата имаше претенции, по отношение на личния състав на двата отбора на НПМГ. Този елементарен пример показва на какво ниво сме длъжни да се съобразяваме с нейните ежедневни претенции, като родители.

Мога да си представя на какво са подложени и самите преподаватели, ръководство и т.н.

Изказвам пълната си подкрепа на ръководството на НПМГ, преподавателите и цялата училищна общност. Трябва и да сме признателни все пак за това, че г-жа Кирилова успя да сплоти цялата НПМГ общност за толкова кратко време!

Rangelova Milena

Поради същата причина ще се прави ново подборно състезание за Катар. Госпожата не била уведомена официално и всички деца ще ходят пак да решават задачи заради нея. Ненормална работа е това, не знам как го търпим все още.

Alexandra Georgieva

А защо се допуска това нейно поведение? Кой и по каква причина е решил да се съобразява с нея? Ако всички вие, родители на 30 деца, решите да давате лично мнение как да се случват неща в училището, за които има ясно разписани процедури, какво ще стане?

Rumbata Tonchev

Госпожата явно е доста зле в работата си. Някой да ми обясни, как ясновидец не казва на детето си каква тема ще му се падне на контролно или кога и на какво ще го изпитат?

Виктория Димитрова

Просто съм в пълен потрес от въпросната “майка”, която използва детето си.

После от въпросния народен представител, който твърди небивалици и разбира се модерния нов закон “имат ли почва хората с различна сексуална ориентация”. Тук най-вече социалните трябва да се задействат. Пълна подкрепа за преподавателите от НПМГ.

Dimitar Berov

Потресаваща история, майка с мания за величие на сина си и депутат от Възраждане се опитват да се гаврят с гимназията ни като се месят в работата на учителите. Уважаеми учители и ръководство на НПМГ, имате пълната ни подкрепа в тази кална история!

Даниела Петрова

Случайно попаднах на публикация по темата на в. “Труд”. Изумена съм колко манипулативно и частично е представена информацията! Изумена съм от коментарите под публикацията! От наглостта и болното съзнание на майката и също като някой от коментиращите по-горе считам, че Агенция за закрила на детето би следвало да се запознае със случая и да окаже съдействие на ученика. Изразявам пълната си подкрепа за учителите и ръководството на НПМГ!

Оги Ковачев

Госпожата има нужда от специализирана помощ. Горкото ѝ дете! Жертва на нейната лудост. Не бях се докосвал до такава симптоматика. Пази боже!

Emilia Atanasova

Съболезнования на детето! Изразявам пълната си подкрепа към преподавателя по география г-н Христов и НПМГ!

Мариела Куртева

Боже! И ние имаме деца, а и никой не е безгрешен, но това очевидно има дълбоки психологически корени. Специалисти спешно трябва да работят с детето, което е истинската жертва. Искрено съжалявам, че институция, (защото е) като НПМГ е въвлечена в такъв казус. Вие имате подкрепата ни! ❤️ Трябва да се помисли за детето.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране