14.10.2024 | 12:12
Депутати от ГЕРБ за Кирил Петков: „Нагъл дебелокож мерзавец“, „налуден“, „откачалка, „гьонсурат“
Сигурен бях, че са двама в това тяло. Сега имаме и доказателство!, пише Делян Добрев

Пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова реагира остро срещу Кирил Петков, който реши да защитава Джейхан Ибрямов в ефира на Нова тв.

Според съпредседателят на ПП се възмути, че не можело просто така да те арестуват, без даже на никой да му мигне окото за нещо, което се води неотложно.

„Думи на един лицемер, който добре знае как се правят арести по неотложност с предварителна подготовка! Замълчи!!!

“И просто така да те арестуват без даже на никой да му мигне окото за нещо, което се води неотложно, ама то било с предварителна подготовка!”, написа Анрнаудова.

Припомняме, че по нареждане на Кирил Петков в качеството му на премиер и Бойко Рашков като вътрешен министър бяха арестувани лидерът на опизицята Бойко Борисов, пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.

След решение на съда се установи, че арестите и на тримата са противозаконни. Стана ясно също, че за това да бъдат арестувани в късните часове на деня е решено в кабинета на Кирил Петков, където е бил и Бойко Рашков.

Под статуса й се изрепчили под строй депутатите от ГЕРБ Георг Георгиев, Делян Добрев и Николай Нанков. Те обсипали колегата си Кирил Петков с каруцарски обиди. Ето част от тях: „нагъл дебелокож мерзавец“; „налуден“; „откачалка, гьонсурат“.
Николай Нанков: Точно тази откачалка няма никакво, ама никакво право, камо ли морално такова, да коментира темата. Гьонсуратлъкът, наглостта и самозабравянето им са преминали всякакви граници. Но в този живот всичко се връща. Рано или късно…
Делян Добрев : Разбирам ли правилно? Kiril Petkov жали за незаконен арест на човек на Доган, а Кирил Петков – министър-председател на България арестува без никакво основание Борисов, Арнаудова и Горанов? Сигурен бях, че са двама в това тяло. Сега имаме и доказателство!
Георг Георгиев: Нагъл дебелокож мерзавец. Никога политиката не е познавала по-налуден и дистанциран от реалността човек.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране