21.01.2015 | 18:21
Михаил Константинов пак оглави “Информационно обслужване”
Държавната фирма дава електронен подпис на промоция

Математикът-професор Михаил Константинов отново е назначен за председател на борда на директорите на държавната фирма “Информационно обслужване”, а Ивайло Филипов е върнат на поста изпълнителен директор, показва справка в Търговския регистър. Двамата бяха отстранени от постовете им от кабинета “Орешарски” в края на юли 2013 г.

Михаил Константинов беше председател на изборния борд за последните парламентарни избори.

Но на 5 януари целият борд на фирмата е сменен, като новите попълнения освен Константинов и Филипов са зам.-министърът на транспорта Валери Борисов, Юлияна Калчева и Валентина Недялкова.

Междувременно “Информационно обслужване” от днес пусна промоция на една от предлаганите си услуги – годишната такса за т.нар. електронен подпис за физически лица е понижена от 24 на 12 лв. с ДДС, а пълният комплект – четец и карта струва 36 лв. вместо 63,60 лева.

2 коментара

  1. историk каза:

    Фанатиците(тук спадат комунисти, нацисти и шизофреници), най ги е било страх от РЕАЛИСТИТЕ,които винаги са стояли здраво на земята ! Прогреса на едно общество се дължи точно на такива хора като професор Константинов ! ДОБРЕ ДОШЪЛ ПРОФЕСОРЕ !!!

  2. Енчев каза:

    След изборите не е важно колко и за кого са бюлетините,по важно е кой ги брои.Това не е моя мисъл,а е мисъл на И.В.СТАЛИН!Добре дошел,г-н Костадинов!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране