28.01.2015 | 8:35
Петко Сертов изпращал мейли, че ще се самоубие?
Съобщенията са изпратени до двама от най-близките му хора

Петко Сертов изпращал мейли, че планира самоубийство.

Това се е случвало, докато България и Интерпол търсеха изчезналия бивш шеф на ДАНС. Електронните писма са изпращани най-вероятно атинския квартал Лариса, където в хотел Сертов бе засечен по време на 40-дневното си изчезване.

Мейлите с намерения за самоубийство на Петко Сертов са изпратени до двама от най-близките му хора, твърди „Телеграф“.

Те обаче най-вероятно целяла скриване на истинската причина за изчезването.  И до днес така и не е ясно къде е бил Сертов и защо след като дирите му се изгубиха на 6 декември м.г.

При завръщането, в кола с брат му и съпругата му, МВР отказа да обяви какво знае и само каза, че няма данни за извършено престъпление срещу ексшефа на ДАНС, а ако той искал да каже, щял.

Вътрешният министър все пак обяви за лек пътен инцидент на Сертов и нуждата от болнично лечение.

Както стана ясно обаче, на границата той е бил във видимо добро физическо и психическо състояние. От МВР обаче са категорични – повече информация от тях няма да има. Единственият шанс загадката да бъде разбулена – самият Петко Сертов някога да проговори.

1 коментар

  1. веселина томова каза:

    ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ФОРУМНИ ПСЕТА ДА КАЖАТ ЕДНО ГОЛЯМО „ИЗВИНЯВАЙ“ НА ПОЛИТОЛОГА АНТОН ТОДОРОВ, КОЙТО ДВА ДНИ СЛЕД ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПИКЛЬО КАЗА ДВЕ НЕЩА: 1. Че Сертов е опериран /няколко пъти/, което се оказа самата истина /опериран е от хемороиди седмица, преди да изчезне/; 2. Тодоров предположи, че най-вероятната причина за изчезването на Сертов е желанието му да се самоубие – нещо, което е правил през есента на 2009 г. Суицидните наклонности на Сертов бяха показани от Тодоров, който пусна СРС запис на Сертов и Червеняков от 2011 г. , където самият Сертов говори за това. Следващият път слушайте този човек, белким научите нещо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране