15.02.2015 | 17:52
Ковачка не била сестра на Ковачки
Депутатката дала доверие на правителството, но не виждала резултати

Братовчедката на олигарха Христо Ковачки д-р Красимира Ковачка призова здравния министър Петър Москов да не остави доброто желание, тъй като народът чака срокове и отговорности.

Депутатката от ББЦ заяви, че принципно е дала доверието си на правителството по отношение на здравната реформа, но допълни, че все още няма явни резултати. Още в началото на предаването водещият Сашо Диков обърка родствената връзка между Красимира и Христо и обяви депутатката за негова сестра.

Тя го поправи и поясни, че е братовчедка на енергийния олигарх и просто е решила да запази фамилията си. Тя разказа, че с Ковачки са изключително близки още от деца и отговори на нападките, че са ползвали каквито и да е привилегии през целия си живот.

“С Христо не познаваме думата привилегия. Аз съм започнала да работя като лекар в болницата в Гоце Делчев и сама съм се преборила, докато стана неи началник”, коментира депутатката. Ковачка коментира и настоящото управление, за което каза, че ГЕРБ има огромна промяна от предишния кабинет

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране