16.06.2015 | 0:34
Циганските барони играят заедно с полицията
Обирите на мургавите спират, след като се плати на някоя охранителна фирма

“Отново някой провокира тези безредици в Орландовци. Там циганите се настаняват незаконно, както и на други места. Никой не взима мерки, най-малко тоя кмет Кръстев дето рита с Борисов мач”, заяви в социалната мреже лидерът на Единна народна партия ЕНП Мария Капон.

„Обират къщи и магазини, но забележи след като платиш на някоя охранителна фирма (например СОТ) спират веднага обирите. Тарторите на циганите са свързани с полицията от 2-ро РПУ и това го знаят всички в квартала”, пише Капон.

Тя дава конкретен пример – “Точно срещу циганското гето в “Орландовци” са няколко блока, където живеят служители на МВР и те самите се оплакват непрекъснато. Според мен някой е накарал циганите да провокират. Освен това тези същите вилнеят по гробищата в Орландовци и Малашевци, чупят паметници и портрети, за да викат хората циганските фирми за поправка. Това всичко се контролира от техните тартори и полицията. Нека отговорят и от СДВР, и от Столична община защо години наред не взимат никакви мерки за това”, пише Мария Капон.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране