26.07.2015 | 0:35
Бащата на Хасан и Ибрахим е опасен психопат
Така и не заведоха децата на логопед, казва Дора Пенева Вилчек пред "Шоу"
Дора Пенева Вилчек

Тази война, която сега се води срещу Дениз Игнатов, не е моя война. Аз съм ощетена морално и материално. След като не успях да преценя тези хора добре от разстояние, защото не съм в България, плащам сега за своите постъпки.

Получих един урок, тъй като доста наивно и бързо ги приех като жертви, а аз самата станах тяхна жертва… В един момент в стремежа си да помогна, аз ставам неудобна за такива хора като Дениз Игнатов, защото не съм им влязла в пътечките! Тези родители експлоатират децата си по различен начин, опасявайки се, че заради моята активност, тяхната нехайност лъсва още повече. И веднага им ставам враг! Много емоционално изтощена съм от всичкото това! Исках да помогна на близнаците… Благодарение на мен те стигнаха до Щатите.

Платих им таксите за „Американ протеже” веднага, без забавяне, иначе изпускаха срока. Реагирах мигновено, не ми беше до подписване на договори с Игнатов. А не съм и предполагала, че бащата на достойните, наградени и славни Хасан и Ибрахим, може да се окаже недостоен българин! Написах им писмено моите условия, те се съгласиха устно… А г-н Игнатов никога не намери време да направи този договор в България и да го подпише при нотариус. Пренебрегнах съвета на адвоката си и си платих. Но не може да се злоупотребява така с две невинни деца, които са просто марионетки в ръцете на един маниак, какъвто е баща им!

Цитирате ми думи на Дениз Игнатов: „Тя просто търси риби! И това сигурно не е за първи път! Иска да печели на гърба на децата”, но ще ви кажа, че аз разбрах, че той е не само психопат, но и опасен психопат! Има сериозно психическо отклонение, някаква мания да лъже непрекъснато и да си вярва на лъжите. А това се нарича митомания!…

Видях, че така и не заведоха децата на логопед, това ме ядоса и им написах, че смятам, че сега, след като са получили пари и от правителството, са в състояние да ми върнат заема, и да приключим сътрудничеството. Дениз Игнатов така се озлоби! Накара първо Мерлин да ми напише писмо, после самият той писа, страхували са се явно да не предприема нещо повече като действия. А аз тези съдебни действия ще ги предприема, когато се прибера в България и отида лично в Шумен! Накрая той ми написа: „Ами, имала сте, дала сте. Направила сте едно добро дело!”.

Този човек има някаква токсична харизма в проблемите на личността си, защото това са огромни комплекси, които компенсира с грандомания, дръзки и нагли лъжи. Самозабравил се е до крайност! Дениз Игнатов подлежи на лечение при психиатър, а децата му – на лечение при логопед!”.

1 коментар

  1. ДЕНИС ИГНАТОВ каза:

    А тебе те пращаме на едно младо магаре за да му се зарадваш на имането..! Мръсни, дърти и ялови курви, които не са имали никога щастието да имат и отглеждат деца тръгнаха да ме учат как да си отгледам и възпитавам децата..!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране