06.05.2017 | 0:01
Горанов разкри наказана ли е Лили Павлова за скъпарския тренд: Когато разбрахме, че има чанта, й дадохме портфейл
Нямаме време да губене, нито оправдания, посочи финансовият министър

Дали Лиляна Павлова, която блесна със скъпарски чанти в парламента, е наказана от ГЕРБ и затова не е на стария си министерски пост в МРРБ, а получи министерството за председателството на България на ЕС. На този въпрос отговори тази вечер в “Панорама” новият стар финансов министър Владислав Горанов.

Не сте прави за чантите – в момента, в който преценихме, че г-жа Павлова има чанта, й дадохме портфейл. Но това е на шега – отговорността на Павлова на новия й пост е изключително голяма, отговори Горанов на въпрос на водещия за скъпите чанти на бившата министърка на регионалното развитие, което, според анализатори, й костваше важния пост.

В едно уравнение колкото по-малко са неизвестните, толкова по-лесно се решава. Минахме през избори и крайният резултат е, че Обединените патриоти и ГЕРБ.  Ние сме изправени пред много повече предизвикателства, знаем, че нямаме един ден. А на ГЕРБ като управлявал малко преди служебното правителство, съвсем не му е време да губи време за разговори какво да се прави, смята Горанов.

Няма да ни прости нито вътрешната опозиция в парламента, нито от тази, която не е представена вътре, посочи той.

Въпросът сега е дали патриотите ще могат със същото темпо да участват във властта. Иначе ГЕРБ няма причина да си смени философията, смята финансовият министър. Запитан дали сега ще е по-различно, тъй като нямат основното оръжие да хвърлят кърпата и властта, Горанов посочи, че формата, с която управляват ще е достатъчно разпознаваема.

Въпреки добрата кондиция, в която се почувства левицата, ние сме хората, които избирателите посочиха. Подобни експерименти с оставката не са нужни, коментира още Горанов.

1 коментар

  1. WAKE & HELP AМ - АЛТЕРНАТИВНА МЕДИА каза:

    КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ

    Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора – ЛИДЕРИ.

    Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална, и пълна информация, защото те са роби, а не граждани – суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани – суверена.

    Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителни политици.

    Ако шепа представителни политици – лидери могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен – гражданите.

    Характерно за ЕС и представителната “демокрация” като: фашизъм, социализъм и капитализъм ( “свобода” и “демокрация”) са двойните стандарти – лидер и останалите. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм, там винаги има господар и роб. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате – именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм.

    Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега.

    Пример за орязана демокрация, Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При демокрация няма преход, при демокрация няма утре, при демокрация няма вчера, защото демокрация е ВИНАГИ тук и сега, всеки ден, от и за ВСЕКИ гражданин.

    КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА.

    Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО.

    *https://translate.google.bg
    Bulgarian English

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране