18.09.2017 | 0:01
Треньорът на „ЦСКА-София“ е недоволен и след 7-ия успех
Клубът ще има нови глоби и неприятности заради невъздържаните си фенове

„ЦСКА-София“ остана начело в класирането и след 9-ия кръг в Първа лига благодарение на 7-ата си поредна победа – 1:0 в гостуването срещу „Черно море“. Попадението дойде драматично с гол на Фернандо Каранга в 9-минутното продължение, дадено от рефера Стефан Апостолов.

Въпреки успеха треньорът на „ЦСКА-София“ Стамен Белчев остана недоволен. „Победата е заслужена, но не показахме добрата игра от предните кръгове. Ясно е, че не може да вкарваме по 3-4 гола във всеки мач. Вдигнахме летвата, но не съм доволен, че се подведохме по играта на „Черно море“ с изритани топки, където не ни е силата. Трябва да играем трайно с топката, да играем по фланговете, което не правехме, да опитваме да изненадаме противника с топки зад гърба на защитата“, коментира наставникът. Той все пак похвали включването на Кирил Десподов като резерва през втората част.

Много по-смел от треньора си бе Станислав Манолев, който заяви след мача: „Фаворити сме за титлата. „Левски“ и „Лудогорец“ са другите претенденти. Който сгреши най-малко, той ще стане шампион.“

Именно гол на Манолев в 40-ата мин. беше неправилно отменен заради несъществуваща засада на Тиаго Родригес. Но по-недоволни от съдийството на Апостолов бяха в „Черно море“. „Каква бе причината да изгонят Чунчуков?! Те (б.ред. – реферите) просто развалят футбола. Не искам да коментирам съдиите повече, тъй като явно не могат да свирят“, коментира треньорът на варненци Георги Иванов.

Феновете на „ЦСКА-София“ пък отново създадоха проблеми, които ще донесат на клуба най-малкото глоба заради използването на факли и димки, които доведоха до прекъсване на мача. Преди началото пък от клуба се оплакаха, че около 2000 фенове са останали извън стадиона, макар че от „Черно море“ предварително бяха обявили, че ще отпуснат 1000 бройки за гостуващата агитка. По време на шествието към стадиона пък фенове на „ЦСКА-София“ изстреляха сигнална ракета по покрива на заведение срещу хотел „Черно море“ и предизвикаха пожар, който бе бързо потушен.

След двубоя „ЦСКА-София“ се върна в КК „Албена“, където е на лагер. Там тимът ще се подготвя до гостуването срещу „Несебър“ утре в 1/16-финал за Купата на България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране