10.10.2017 | 11:59
Антон Тодоров беше употребен, а след това изхвърлен от ГЕРБ
Скандалният депутат свършил черната работа на ГЕРБ срещу президента Румен Радев

Антон Тодоров беше взет, за да върши „черната работа“, насочена срещу президента Румен Радев. Той си я свърши, беше употребен, а след това изхвърлен. Това коментира пред телевизия „България он ер“ социологът Кънчо Стойчев.

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров подаде своята оставка вчера, но остава член на партията. Това дойде вследствие на гостуването му в сутрешния блок на Нова телевизия, където репликите му към водещия Виктор Николаев отприщиха обществено недоволство.

Заедно с политолога Димитър Димитров те коментираха колко смешни са шегите на политиците, както бяха определени думите на Тодоров в ефира на сутрешния блок в петък. Димитров не смята, че „мръсната работа“ на Тодоров е била насочена точно срещу президента Радев, а по-скоро той е работлив човек, който обаче така е построил събитията, свързани с избирането на изтребители, че си е създал врагове.

Кънчо Стойчев бе категоричен, че работливостта в такъв вид работа не е никакво качество.

„Може да кажем и че един касоразбивач е особено работлив и сигурно работи по 24 часа, за да разбива каси, но тази негова работоспособност не е много силно качество“, каза социологът. Освен това Стойчев попита какво прави Антон Тодоров в партията на Бойко Борисов, след като през 2013 г. пише книгата „Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите“.

 

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране