22.11.2017 | 0:01
И Костадинов отписа Любо Пенев
Така той застана зад кандидатурата на Михайлов, която вероятно ще бъде издигната другия месец

Емил Костадинов също отписа Любо Пенев от борбата му за президентския пост на БФС. Членът на Изпълкома обяви, че няма представа дали бившият му съотборник в националния отбор ще може да се справи с работата, която Боби Михайлов върши от 2005 г. насам. Така той застана зад кандидатурата на Михайлов, която вероятно ще бъде издигната другия месец.

Преди Костадинов, Боби бе подкрепен от Кирил Домусчиев и Венци Стефанов, които през последните години са фактори във футбола ни. Около кандидатурата на Пенев пък стана скандал, защото представителите му не успяха да входират писмото с намеренията му в БФС. По думите им в централата нямали регистър за входяща поща, а впоследствие те изпратили писмото по куриер, но то пак е върнато със същия аргумент.

„Малко съм учуден от факта, че в последните дни се тиражира, че някакъв документ не е бил приет в БФС. Явно не са наясно как стоят нещата организационно и по документи. След Изпълкома, който ще бъде около 15 декември, ще се обяви датата за следващия конгрес и след това вече всеки, който желае, може да си подаде кандидатурата“, каза Костадинов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране