20.02.2018 | 13:48
Сузанита: Америка ми харесва като ГРАД за живеене!
Съветваме блoндинĸaтa c виcoĸo caмoчyвcтвиe да назубри учебника по география

Младото поколение е все по-неграмотно, а положението става още по-страшно, когато наследничките на Левски и Ботев гледат на себе си като на звезди от хайлайфа, и се превъзнасят като примадони. Най-пресният пример за това е отрочето на фолк легендата Орхан Мурад – Сузанита.15-годишната лолитка вече има претенции да е супер известна в страната. Затова абмициите на Сузанита прескочиха границите на милата ни татковина и тя се размечта да покори и други континенти.

Преди това обаче съветваме блoндинĸaтa c виcoĸo caмoчyвcтвиe да назубри учебника по география, че с настоящите й познания в чужбина ще се сдобие не с фенове, а само с подигравки и съжаление.

Във видео рубриката на коафьора Ивайло Колев във „VBox“ щерката на Орхан Мурад се опита да убеди зрителите, че зад скандалния й имидж всъщност се крие добросъвестна ученичка, която заляга над уроците и получава високи оценки.

„Трябва да сме ученици за пример, да си гледаме уроците, да се борим за шестици. Искам да успея, да се разчуе за мен не само в България, но и в чужбина. И даже, ако е възможно да си вземем къща в Америка, Много искам да живея в Америка. На мен ми харесва като ГРАД за живeeнe!“, изцепи се „отличничката“ Сузанита.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране