23.06.2022 | 13:09
Ал Йо в екстаз: Сбогом, Гергино, хубав ден за българската демокрация!
Видният отвсякъде евродепутат от ГЕРБ поздрави Иван Гешев, че е устоял на "тъпанарските атаки"

Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов е изпаднал в екстаз от падането на кабинета на Кирил Петков и снощи публикува във фейсбук профила си серия от радостни статуси. В най-впечатляващия от тях той специално поздрави главния прокурор Иван Гешев.

„В този прекрасен момент поздравявам Иван Гешев – прокурорът, който устоя на просташките и тъпанарски атаки на свалените днес от власт. Тях ги няма. Той остава“, написа той.

В друга публикация Ал Йо пък обърна внимание на това, че „пискливите мисирки“ (определение за журналистите, използвано от бившия премиер Бойко Борисов) ще страдат за падналото правителство на четворната коалиция:

„Сбогом, Гергино! Отиде си едно вредно за България правителство. Следват ред сълзи и ред сополи. Ще има и пискливи мисирки. Хубав ден за българската демокрация!“

Йорданов не пожали и Демократична България, които според него били неокомунисти.

„Навремето, за да свалим комунистите от власт, се налагаше през ден да бойкотираме заседанията на парламента. Напускахме заседания, не се регистрирахме в залата и накрая, с много мъки, комунистите бяха свалени. Минаха 30 години. И сега съм радостен, че ГЕРБ/СДС вървят по нашия път и със същата тактика отстраняват от власт неокомунистите от ПП, БСП И ДБ. Великолепно, чудесно. Само така. Смело напред“, написа той в друг статус.

Радостта на евродепутата гербер обаче не спря дотук и публикува пост, от който се разбира, че си е сипал:

„Имам чувството, че и Брюксел празнува свалянето на правителството на Петков. Кръчмите пред парламента са пълни с народ. Бирата се лее като река. А е обикновен работен ден. Наздраве!“

2 коментара

  1. кендуал каза:

    Надали има по противен тип от тоя дебелгъз нагаждач. Отвратителен е.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    „Сбогом, Гергино! Отиде си едно вредно за България правителство. Следват ред сълзи и ред сополи. Ще има и пискливи мисирки. Хубав ден за българската демокрация!“
    ДЕБЕЛОГЪЗ ПЕДЕРАС.Скоро и на теб ще кажем-СБОГОМ БОКЛУК.Няма да има сълзи и сополи,а храчки върху гадните ти тлъсти телеса.ал.йо-европедерас като останалите си ‘колеги’.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране