13.03.2015 | 19:38
Алина Кабаева родила още едно дете на Путин
Любовницата на руския президент е в Швейцария

Отсъствието на руския президент Владимир Путин от публични изяви през последните дни предизвика най-различни слухове.

Последният е тиражиран от швейцарски медии: Алина Кабаева наскоро е постъпила в клиниката „Св.Анна“ в Соренго, недалеч от Лугано, където родила дете на руския президент. Информацията е тръгнала от служители на клиниката, но междувременно получава потвърждение и от други места.

Според местната телевизия RSI руската двойка е резервирала две стаи в клиниката, като едната е за родилката, а втората за семейството и бодигардовете. В началото на седмицата и двете стаи били заети, но междувременно били освободени.

„Нойе Цюрихер Цайтунг“ цитира неназовани лекари, според които медицинските екипи в една частна клиника в кантона Тисин, където е Соренго, от няколко дни били подсилени. Кабаева преди няколко месеца била посетила същата клиника.

Самият Путин се появи за последно на публично място на 5 март, когато прие в Кремъл италианския премиер Матео Ренци. От тогава насам той не се е появявал пред камерите и може би това е свързано с раждането на детето му, гадае „Блик“.

От руското посолство в Швейцария отказали коментар за швейцарския вестник: Коментираме само официални информации“.  „Блик“ твърди, че това ще е трето дете на Путин и Кабаева след син Димитрий (2009 г.) и една дъщеричка (2012 г.)

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране