27.10.2021 | 18:27
Анастасов, ДПС: Докато Радев си играе на „игра на тронове“, гражданите играят за оцеляване
Бойко Рашков е като селска клюкарка...

Докато Румен Радев си играе на „игра на тронове“, българските граждани играят за оцеляване.

Така Станислав Анастасов от ДПС коментира действията на настоящия държаваен глава и работата на назначения от него служебен кабинет в предаването „Лице в лице“.

Според Анастасов Радев и бившия служебен министър и настоящ съпредседател на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков са погазили конституцията, което е „много опасно за страната ни и имиджа на България пред партньори и инвеститори“.

„Става дума за казус, в който по време на криза – здравна, социална, икономическа, най-голямото министерство – на икономиката, е хвърлено в правен хаос и вакуум, благодарение на действията на Кирил Петков и президента“, заяви той.

Политикът от ДПС добави още, че Кирил Петков отказва да поеме отговороност и не знае дали някоя от останалите партии би искала да си сътрудничи с „Продължаваме промяната“ и „човек, който е погазил Конституцията и закона и поставя себе си над държавата“ в бъдещото Народно събрание.

Анастасов коментира и твърденията на Бойко Рашков, че ДПС организира кампании за купуване на гласове.

„Това са твърдения на следователя от Народна Република България, който малко като махленска клюкарка хвърли фишека и избяга от темата. Бойко Рашков не е предоставил конкретика. Той може да плаши, може да тормози, но няма да спре избирателите“, каза той.

По думите на Станислав Анастасов в момента органите на реда помагат на опредлени партии, които са „на ръба“ да влязат в следващия парламент, за да вършат нерегламентирана агитация.

„Рашков цели да намали резултата на едни и да го увеличи на други, за да има резултат, какъвто се харесва на неговия шеф Радев“, каза още политикът.

Вижте интервюто ТУК

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране