12.04.2021 | 9:27
Андреа Банда Банда коли и беси в „На кафе”
Популярната и иначе чаровна влогърка изобщо не се впечатлявала от негативните коментари по неин адрес, с които е пълно в социалните мрежи

Милионерската щерка Андреа Банда Банда коли и беси в сутрешното предаване „На кафе”. Синеоката брюнетка често иронизира публикациите, че е уредена за панелистка с връзки заради състоятелния си баща, но очевидно влияе на водещата Гала при избора на гости.

Преди няколко дни Андреа разчистила личните си сметки с певицата Йоана Захариева – Йоко като попречила на гостуването й в предаването. Изпълнителката на „Хиперсоник” два дни водила преговори с екипа за предстоящото си участие в „На кафе”. Изненадващо докато се подготвяла, получила категоричен отказ. Оказало се, че преди година Йоко написала неготивен коментар в профила си в социалните мрежи за телевизионните умения на Андреа.

„След двудневно обсъждане на варианти за гостуването ни с редакторката на предаването, изненадващо вчера от нея получих писмен отказ по вайбър. Един от най-новите проекти на българската музикална сцена бе отхвърлен и цензуриран заради личностни проблеми и ежедневно отчайващо непрофесионални изяви на някоя си Андрея Банда Банда, лице на Нова тв. Тя била покрусена от мой фейсбук статус, написан миналата година (април, 2020 г), който коментира нейната телевизионна, да я наречем, неспособност. Това е и причината ние да получим писмения отказ за премиерата на песента по Нова тв. Надявам се това да не е мнението на екипа на предаването. Надявам се, че това не е позицията на водещата на предаването Гала към българската музика и артисти. Надявам се тя да е в течение на отказа. Надявам се също така това да не е позицията на цялата Нова тв. Утре вие може да сте на моето място заради нечия неспособност да понася критика”, възмутена бе певицата, писа Уикенд.

Откакто влогърката Андреа Влъчкова се появи в предаването преди 3 години и половина, зрителите не спират да се чудят защо крие истинското си име, как се е озовала в звездната компания на останалите ко водещи и с чии протекции е на малкия екран. Брънетката упорито крие фамилията си, а в социалните мрежи се подвизава единствено с псевдонима си Банда Банда. „Когато се появих в „На кафе” започнаха да коментират: „Ама каква е тази? Ама какво е това име? Ама защо?” Не, че си крия истинското име, ама има ли значениe?”, философства Андреа.

Заради приликата й с холистичния лекар д-р Мария Папазова, която често гостуваше със здравните си съвети в „На кафе”, феновете на сутрешното предаване заподозряха, че  двете имат роднинска връзка. Заради съмненията им и коментарите в социалните мрежи, че д-р Папазова е уредила дъщеря си или внучката си Андреа в предаването, от екипа на „На кафе” изработиха специална табела с надпис „Андреа Бандова Папазова”. По време на участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата” 31-годишната Банда Банда не допусна екипа да снима в дома й, а поканите гостите си в ресторант и с това още повече засили слуховете, че крие високия си стандарт на живот.

Популярната и иначе чаровна влогърка изобщо не се впечатлявала от негативните коментари по неин адрес, с които е пълно в социалните мрежи. Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, тъй като имала доста дебели и неоформени вежди. „Сега искам да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки големите ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по телевизията и пак съм с тях. Вие къде сте”, попита в едно от първите си появявания на малкия екран Андреа. След като завършила гимназия, а след това учила в Обединеното Кралство, артистичната брюнетка била приета да учи в НАТФИЗ актьорско майсторство. Прекъснала следването си, защото не й оставало време за увлеченията й по режисура.

Доскоро Андреа упорито криеше и самоличността на гаджето си. Тъй като пази личния си живот в тайна и не публикува техни общи снимки, плъзнали слухове, че такъв не съществува или е някоя мутра. „Гаджето ми се казва Иван, финансист е и е доста сериозен тип. Няма нищо общо с мен”, разкри Андреа по време на гостуването си в „Говори с Ива” по Нова телевизия и показа негова снимка. Двамата са заедно от 5 години.
Една от главните причини влогърката да пази в тайна фамилията си е 64-годишният й татко. Красимир Петков Влъчков е в съвета на директорите на „Топлофикация Банско” и е съдружник в още 5 дружества.

Андреа Банда Банда или Андреа Влъчкова, е била съдружник в едно от тях – „Солери”, занимаващо се с възобновяеми енергийни източници на енергия и соларни панели, а негов управител е баща й Красимир Влъчков. Синеоката брюнетка, специализирала „Кино” едва ли има хал-хабер от възобовяеми източници на енергия, за да управлява такова дружество, коментират близки до семейството й. Точно, когато добила популярност като един от панелистите в „На кафе”, Андреа е излязла от дружество „Солери” и започна да крие фамилията си. За разлика от много от родните вип персони, които парадират със звезден статус, Андреа крие произхода и материалните си възможности. Според запознати с житието-битието на Банда Банда, заплатата й в „На кафе” била минимална част от сумата, която й е нужна всеки месец, за да поддържа високия стандарт на живот, на който е свикнала.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране