09.05.2022 | 20:53
Ани Салич разведе Сотир Цацаров
Новинарката и бившият главен прокурор въртят любов от близо една година

Сотир Цацаров се е развел със законната си съпруга заради Ани Салич. Бившият главен прокурор и звездата на Нова тв въртят любов от близо година, пише „Лупа“. Съседи на новинарката издават, че джипът на Цацаров често може да бъде видян пред къщата на тв водещата в пернишкото село Рударци.

Салич също остава да преспива в дома на бореца срещу корупцията, който се намира в столичния кв. „Бъкстон”. Двамата не афишират връзката си, но и не се крият. Ани вече е запознала Сотир с децата си Хана и Лазар. Младежът е на 21 години и вече е студент, а дъщеря й е тийнейджърка и учи в Италианския лицей. Салич живее с наследниците си в сглобяема къща в с. Рударци.

Парцелът на новинарката в селото бе придобит преди развода с мъжа й Бранко Салич. След като се разведе, Ани Салич предпочете да остане в селската вила заедно с децата си, а мъжът й остана в жилището им в София. 52-годишната журналистка години наред всеки ден пътуваше за работа до столицата, но в последно време остава да нощува и при Сотир. Водещата на новините криела дори и от колегите с кого е интимна. Двамата с Цацаров се познавали задочно от години, като едва след избухването на пандемията от Ковид се заприказвали и сближили.

Припомняме, че според Явор Златанов, едни от пострадалите в аферата „Осемте джуджета”, неговата бивша съпруга Радост Драганова била „гадже на Цацаров”. Тв водещата на „Мармалад” отрече тези твърдения и се закани да съди бившия си. За такава любовна връзка отрече и самият шеф на КПКОНПИ.

2 коментара

  1. Ахмед доган каза:

    Евалла ашколсун

  2. Антон каза:

    Абсолютни глупости.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране