21.06.2022 | 11:30
Ани Цолова за обиждания депутат от ДПС: Разбирам го, но медиите на тази партия правят същото с неудобните
Журналистката разказва за тормоза, на който е била подложена от турските медии в България

Бившият журналист от NOVA Анна Цолова защити депутата от ДПС Станислав Анастасов, който се оплака, че е станал обект на обидна кампания в жилищния си блок. В същото време ТВ-водещата атакува „медиите на ГЕРБ и ДПС“, които правят същото с „неудобните“.

Анастасов качи снимки във Facebook със залепени обидни бележки „Подлога на ДПС“ и „В сградата живее национален предател“ и обвини Кирил Петков за насаждането на омразата. Добави, че бил обиждан и с „мерзавец“, както и заплашван със „студен затвор“.

„Депутат от ДПС съвсем основателно се оплаква по телевизията и казва, че е страшно, несъгласните с него да лепят бележки пред дома му. С квалификации и обиди. И показвайки, че знаят къде живее той и семейството му. Разбирам го. Тази партия обаче (заедно с ГЕРБ и техните патерици) е обслужвана и подкрепяна от „медии“ и сайтове, които правеха и правят същото с неудобните”, написа Ани Цолова във Facebook.

Вижте публикацията ѝ:

Депутат от ДПС, съвсем основателно, се оплаква по телевизията и казва, че е страшно, несъгласните с него да лепят бележки пред дома му. С квалификации и обиди. И показвайки, че знаят къде живее той и семейството му. Разбирам го.

Тази партия обаче (заедно с ГЕРБ и техните патерици) е обслужвана и подкрепяна от „медии“ и сайтове, които правеха и правят същото с неудобните.

В тази връзка, ще ви разкажа нещо лично.

„Медии“, които снимаха и показваха детето ми – пред дома ни, пред училището му, на улицата. Неведнъж. Подадох жалба в Агенцията за закрила на детето. Близо 5 години по-късно същата агенция дори не ми e отговорила. Не просто не е направила нищо.

„Медии“, които снимаха и показваха дома ми, адреса ми, автомобила ми. Многократно.

„Медии“, които снимаха и показваха майка ми, съпруга ми, случайно озовали се в кадър мои приятели и познати.

„Медии“, които публикуваха всичките ми лични данни от „сигнал“ срещу мен, който беше повод за данъчна проверка.

Сигнал, според който трябваше да се докаже, че съм несметно богата. Проверката приключи и не откри нищо нередно, но същите тези медии не оповестиха резултатите. Обаче продължиха с опетняването на името ми. Десетки „публикации“ с измислици, внушения, лъжи и обиди.

Една партийна телевизия дори си направи труда да намери адреса на близък роднина на съпруга ми в ловешко село. Притесниха го с камера, тропаха на вратата му. Възрастен човек. Беше уплашен от случилото се. И всичко това, за да внушат, че и неговата къща е моя. Но понеже къщата му не е достатъчно скъпа, за да си направят внушенията, снимаха и по-хубавите в селото. На хора, които дори не познавам.

Това се нарича тормоз за сплашване. И посочване на враг, който да бъде мразен, като си говорим за език на омразата. А това е само видимата част на всичко, което се случва с хора, които искат да си вършат работата честно.

Затова пиша. Да кажа, че разбирам как се чувства депутатът от ДПС. Разбирам, че е притеснен и вероятно уплашен. Чувството да си постоянно следен като мишена не е приятно. Но защо едното е лошо, а другото не е?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране