14.09.2024 | 15:38
Асен Василев: Борисов даде Пеевски на “Магнитски”
Мафиотската битка продължава и досега

Бойко Борисов даде Пеевски на “Магнитски“. Това обяви съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев в отговор на изявленията на лидера на ГЕРБ, че преди четири години, когато ГЕРБ са били на власт, не е имало забавяне със средствата от Европейския съюз.

“И чух г-н Борисов да разправя колко хубаво било преди 4 години, как нещата били такива, онакива и т.н. Преди 4 години знаете ли какво се случи? – Клановете на мафията се скараха. Преди ние въобще да сме политическа сила, въобще да сме министри. Борисов даде Пеевски на Магнитски. Изведнъж се скараха там за хазарта, с Черепа взеха да се бият. Тая мафиотска битка продължава и досега”, заяви Василев при откриването на младежката структура на ПП в събота.

“Ама айде да не говорим за преди 4 години, защото на нас, а и на тези младежи въобще не им пука. И на всички български граждани не им пука какво е било преди 4 години. Това, което им пука, е какво ще направим днес, за да е животът на всички нас по-добър утре”, допълни той.

Преди ден Асен Василев призова Бойко Борисов “да спре да се крие по храстите“ и в оставащите дни на парламента да приемат законите по плана за възстановяване и устойчивост.

По този повод в събота ПП обяви, че праща “джентълменско писмо“ на ГЕРБ с призив за приемането на 3 закона. Трите закона, за които ПП настоява са за личния фалит, за прозрачни правила за избор на ръководител на Комисията за противодействие на корупцията и за подаването на сигнали за нарушения.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране