12.10.2019 | 13:14
Балъков след поредния мач без победа: Доволен съм от всички
Попето е изморен, каза селекционерът на националния отбор

Селекционерът на България Красимир Балъков сподели мнението си след нулевото равенство с Черна гора в европейските квалификации. Специалистът даде положителна оценка на „лъвовете“.

„Показахме характер, искахме на всяка цена да победим, през второто полувреме имахме спад около 10-15 минути. Излязохме от този спад и бяхме отборът, който искаше повече да победи. Имахме положения, които не реализирахме, противникът също имаше едно-две положения. Направихме позитивна крачка напред. Попето игра до Кристиян Малинов, с двама странични нападатели, с Краев отпред искахме да имаме напред повече футболисти. След почивката Черна гора вдигна оборитите, не можахме да влезем в ритъма, наложи се да правим смени. Попето играе на тази позиция, на която играе в клуба си. Просто е малко изморен, което е логично. Имаше желание за победа, това е най-важното.

Доволен съм от всички, които играха – и за Занев, и Гошо Пашов си свършиха работата. Пашов игра за втори път в националния отбор, хубаво е, че го пуснах срещу Ирландия и днес свърши работата. Противникът изненадващо за нас се беше прибрал през първото полувреме отзад, може би чакаше на контра, а това сгъсти линииите и ни затрудни. Малко светлинка в тунела, откакто аз съм дошъл. Състезателите с всяка точка или три добиват увереност, чака ни много сериозен мач с Англия. Хубаво е да има такива срещи – с характер, за да може да сме готови за март месец, когато може би ще дойде денят на истината“, каза Бала

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране