07.05.2021 | 16:10
Българка разведе Икер Касияс
Отношенията ни са сложни, но и не само сексуални, призна Надя Александрова

Българката Надя Александрова е в основата на раздялата между легендарния испански вратар Икер Касияс и съпругата му – журналистката Сара Карбонеро. Сензационна версия за раздялата на най-известната двойка в испанския футбол разкриха местните медии.

29-годишната Надя Александрова е в близки отношения с бившия страж на Реал Мадрид още от 2019 г., обявиха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“. Те научили за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката. Те започнали да се виждат още през 2019 година. В същия период, в който на Касияс претърпя инфаркт, а съпругата му бе диагностицирана с рак на яйчниците.

Според изнесената информация, Александрова работи в автомобилния бизнес, но също така е популярен инфлуенсър в Инстаграм.

“Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Това е нещо, за което знаят само двама или трима души. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, признала българката в ефира на медията.

Надя обаче отрича да носи вина за провала на брака на знаменития вратар. „Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им. Отношенията им бяха обтегнати. Връзката им беше в криза. Отношенията ми с Икер не бяха само сексуални“, категорична е Александрова.

Връзката между Касияс и Карбонеро издържа 12 години. Целият свят стана свидетел на любовта им по време на световното първенство в ЮАР през 2010 година, когато вратарят дари любимата си с целувка, докато му взимаше интервю.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране