17.04.2020 | 23:23
Български прокурори са се опитали буквално да отвлекат Васил Божков от ОАЕ (видео)
Полицията в Абу Даби е набила магистратите, изпратени от главния прокурор Иван Гешев, твърди Атанас Чобанов
Атанас Чобанов

Психическото здраве на Гешев, обявил се за „инструмент на Господ„, буди притеснения, които допълват загрижеността за интелектуалните му способности.

Негов гаф е в основата на Фурмигейт. Странната сделка с фурмите е всъщност дипломация на армаганите, след огромен дипломатически скандал с наши прокурори в ОАЕ. Те са се опитали буквално да отвлекат Васил Божков и Георги Попов и са били възпрени силово от емиранската полиция.

Това заяви главният редактор на разследващия сайт Биволъ Атанас Чобанов в предаването „ДЕНЯТ с В. Дремджиев“

„Посланикът ни в Абу Даби е викан няколко пъти “на килимчето”. Гешев трябва да отговаря пред ВСС за тази импровизация. Гузната пратка с фурмите, маскирани като медицински консумативи, показва също колко некадърно лъже властта. В тези смутни времена се пробват всякакви безобразия.

Имаме, например, сигнал, че танкерът БАДР пак си е сменил флага и бандата, която го отвлече, се готви да го отвлече пак и да го продаде за скрап някъде в Русия, защото не може да мине през Босфора. Следим изкъсо ситуацията.“, каза още Чобанов.

2 коментара

  1. да каза:

    ГАРАНТИРАНО ОТ ГРАБ!!!!!!!!

  2. Анонимен каза:

    в много други страни си има закони и се спазват, в България закони има много но никой не ги спазва.Така че не е изненадващо поведнието на Българските служители които се опитват да отвлекът тези двама човека.И след като Българските магистрати са се разминали само с бой и без арест и затвор, значи Емиратските власти пак са били добре разположени към тях

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране