17.05.2022 | 15:59
Бащата и братът на Йомов се предадоха
Цецко Йомов е стрелял по Марио Вълчев и Иван Петров

От МВР разпространиха информация за престрелката на „Околовръстното шосе“ след скандал между футболиста на ЦСКА Георги Йомов, брат му и техния баща с друга група.

Роднините на футболиста бяха в неизвестност, след като избягаха от бензиностанцията, на която е станало произшествието. Те обаче са се предали днес в ранния следобед.

Ето и съобщението от вътрешното министерство:

„В столичната полиция продължава работата за изясняване на фактите и обстоятелствата около инцидент снощи на околовръстното шосе в София, в района на бензиностанция на разклона за кв. Бояна, откъдето към 22.25 часа е подаден сигнал за стрелба. На място незабавно са изпратени екипи на полиция и Бърза помощ. Двама пострадали, с огнестрелни рани в областта на краката са транспортирани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ.

В процеса на първоначалните действия за изясняване на случая е установен и разпитан 24-годишен мъж, който дал обяснения, свързани с инцидента. Продължават процесуално-следствените и оперативно-издирвателни действия в рамките на образуваното досъдебно производство.“

Ранените са били приети във ВМА. От болницата заявих, че единият от пострадалите – мъж на 36 години, е приет с огнестрелни рани в двете бедра. Опериран е по спешност и в момента е под лекарско наблюдение в болницата – в стабилно състояние, без опасност за живота. Другият мъж – на 26 години, е приет с огнестрелна рана в единия крак, обработена веднага от лекарите. Пациентът е бил изписан по негово желание.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране