03.09.2022 | 10:59
Бащата на Кирил Петков напусна България
Таткото на Кирил обикаля всички знакови забележителности на северната ни съседка

Бащата на бившия премиер Кирил Петков – Петко, е напуснал пределите на България малко след като синът му сдаде властта окончателно. Екологът сам се похвали, че е заминал за съседна Румъния, но не с работна цел, а за развлечение.

Таткото на Кирил обикаля всички знакови забележителности на северната ни съседка – замъци, музеи и крепости, като не издава в чия компания е по време на ваканцията си. От началото на лятото до преди да забегне в чужбина, Петко дежуреше в морския имот на фамилията, който се намира на първа линия в близост до плажа Корал край Лозенец. Там той посрещаше всеки уикенд сина си, снахата и внуците. „

Всъщност семейният статут на Петко Петков е неясен от години. С жена му Венета, майката на бившия премиер, отдавна живеят разделени. След прибирането на баща и син Петкови преди десетина години от Канада у нас, тя решила да не ги последва. В началото на 2022 г. Венета се пенсионира, но дори това не се оказа достатъчна причина, за да я върне в родината и до ден днешен тя продължава да пребивава в Канада. Двамата с мъжа й от много време насам не споделят един покрив, дори когато майката на Кирил си идва за кратко у нас, но продължават да се водят женени, поне по документи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране