28.12.2020 | 22:01
Бащата на Лолита не ще Григор – наричал го „беден татарин“
Елдар Османов иска за тъст руски олигарх, а не беден хасковлия

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече не крие връзката си с Лолита Османова – наследничката на митичния сенчест бизнесмен от руската република Кабардино-Балкария Елдар Османов. Нашенецът и русокосата красавица посрещнаха заедно Коледа, но според таблоидите в страната на Владимир Путин пред връзката стои непреодолима пречка – могъщият татко на Лолита.

Елдар хич не бил доволен, че щерка му иска да се обвърже с българския младеж, когото в частни разговори наричал „беден татарин“. Гришо има в сметката си $15 млн. само от наградни фондове на тенис турнири, като се предполага, че е изкарал още толкова от рекламни кампании. За Османов обаче това са пари за семки.

Още на 20 години той ожени Лолита за сина на бизнеспартньора си Алберт Авдолян, като само церемонията, на която пя Лейди Гага, струваше около 10 милиона долара. Роклята на булката с кристали „Сваровски“ излезе близо милион. За съжаление на Елдар бракът продължи съвсем кратко.

В момента холдингът на Османов MRSEN е в критична ситуация заради дългови спорове. От 2013 г. основната фирма на Елдар има десетки съдебни дела и заповеди за несъстоятелност, които накараха собственика му да забегне в Монте Карло.

В началото на 2017 г. холдингът имаше дълг към групата на компаниите „Россет“ в размер на 175 милиона долара. Сумата е без глобите и лихвите, които предстои да бъдат установени в хода на по-нататъшни съдебни процеси.

По тези причини Елдар Османов се надява да сключи хитър „династичен брак“ между щерка си и някой друг олигархичен наследник, който да го измъкне от финансовата дупка. Вместо това Лолита се залюби с „бедния“ българин Григор Димитров.

1 коментар

  1. Поп каза:

    Той не знаели че той е също българин като Григор, кабардино България са българи а за татарите нека прочете историята или да попита имамат на руските мюсюлмани ще разбере че българите са си българи а не татари

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране