25.01.2021 | 23:16
Бербатов започна с Етър
Треньорът Александър Томаш изгони побойник

Димитър Бербатов вече е част от треньорския екип на Александър Томаш в Етър. Именитият български футболист се присъедини към лагера на отбора в старозагорското с. Ягода. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Тотнъм ще се занимава с нападателите на „болярите“.

„Да работиш с хора, на които вярваш безпрекословно. Да знаеш, че до теб са не само най-добрите ти приятели, а и абсолютни професионалисти, страхотни специалисти и хора с огромни амбиции, е безценно. Добре дошъл в екипа ни, Димитър Бербатов.

Няма време за губене. Убеден съм, че той ще окаже огромно влияние върху колектива и ще помогне със знанията и уменията си“, обяви старшията Томаш, който е голям приятел с благоевградчанина от юношеските години, когато са живели в общежитието на ЦСКА. Другите двама помощници Косьо Мирчев и Тодор Кючуков също са юноши на ЦСКА и приятелството на четиримата е пословично.

Бербатов няма да получава пари, защото иска да изкара ПРО лиценз от УЕФА за старши треньор. За тази цел му трябва стаж като помощник на елитен тим или като старши на клуб от второто ниво. Той ще дебютира от скамейката на последния в efbet Лига днес, когато Етър играе контрола срещу аматьорския Загорец. След това „болярите“ срещат Септември Сф в петък.

Томаш е изгонил алжиреца Мурат Сатли, който беше на проби. Причината е, че централният защитник е скочил да бие нападателя Преслав Боруков. Всичко се е случило в събота, минути преди отборът да потегли за Пловдив, където игра контрола с Ботев, загубена с 1:2. След като разбрал за инцидента, треньорът веднага отпратил Сатли и продължава да търси подсилване в центъра на отбраната.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране