22.01.2015 | 8:30
Бивш депутат решава за лицензите
БФС обяви кой заменя Красин Кръстев

Българският футболен съюз обяви името на заместника на подалия оставка Красин Кръстев. БЛИЦ първи разкри вчера, че досегашният шеф на Лицензионната комисия се преселва в Швейцария. За лицензите вече ще отговаря Валентин Стоев.

Заместникът на Кръстев е депутат от българското народно събрание в периода 1994-1997 г. като част от Българския бизнес блок на Жорж Ганчев. След това дълги години работи в постоянното представителство на България към ООН в Ню Йорк като член на българската делегация в Съвета за сигурност на ООН, както и като представител на България в Комитета по бюджет, финанси и административни въпроси на ООН.

Днес и утре от 10:00 часа в столичния хотел „Кристал Палас“ ще се проведе традиционният семинар по лицензирането, организиран от Българския футболен съюз. Както всяка година, първият ден ще бъде посветен на клубовете от „Б“ група, а в петък са поканени представители на отборите от елита. Семинарът ще бъде воден именно от новия лицензионен мениджър Валентин Стоев. Той ще запознае детайлно клубовете с режима за лицензиране и изискванията, които трябва да покрият отборите от професионалния футбол за участие в европейските клубни турнири и вътрешното първенство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране