13.02.2023 | 20:08
Бивш руски президент предрича, че Европа ще изчезне напълно
"Това управление на възвишените младоевропейски изроди ще завърши много зле за "старата европейска цивилизация"

Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, прогнозира, че Европа ще изчезне напълно“. Това ще бъде резултат от „много плачевните“ действия на сегашните европейски лидери, според Медведев.

„Това управление на възвишените младоевропейски изроди ще завърши много зле за „старата европейска цивилизация“. Тя вече се разпада под натиска на емигрантите, пристигащи от всички краища на света. А скоро тя ще изчезне напълно, повтаряйки добре познатия мит за Зевс, който отвлича Европа“, пише политикът в своя канал в Телеграм.

В същото време Медведев подчерта, че днес ролята на бика, в чийто образ се е появил Зевс в древногръцкия мит, ще бъде изиграна от „нахалната Америка, която се обслужва с отворена от похот уста от предатели на европейските интереси като Полша и балтийските държави“.

Медведев определя Зеленски като „брадат фотомодел със зелена миризлива тениска“, който се разхожда из Европа с „цирк марионетки“, последван от „предавания на живо, първи страници и семейни снимки“, а успоредно с това има „стотици ежедневно умиращи мобилизирани украинци, насилствено впрегнати да защитават интересите на управляващата нацистка клика“.

Вече писах за това, че сегашните европейски „лидери“, всички те жалки дилетанти, откровени русофоби и интелектуални пигмеи, никога няма да се доближат дори до своите предшественици. Тези, които след най-опустошителната война на ХХ век изграждат нова, независима и просперираща Европа.

Но всички повече или по-малко адекватни хора, особено от по-възрастното поколение, живеещо сред отломките на великата Римска империя, сега виждат, че им е било продадено някакво евтино порнографско шоу. Гнусна и мръсна фантазия, която носи на европейците само проблеми.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране