31.08.2024 | 12:50
Бивш вътрешен министър сензационно: Специализираните полицейски сили при СДВР са съдействали в превземането на сараите на Доган!
Според Иван Демерджиев, Пеевски все още си има вътрешен министър

Специализираните полицейски сили при СДВР са съдействали в превземането на сараите на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Това пише сензационно в своя публикация бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в двата служебни кабинета на Гълъб Донев.

Демерджиев повдига завесата на сериозно съмнение, че председателят на ДПС Делян Пеевски „още си има  министър на вътрешните работи.“

„Започна се от ден първи! Толкова са ми познати прийомите на някои силови структури за превземане на имоти, че дори ми е отвратително да говоря по темата!“ пише бившият служебен силов министър. „Новото ръководство на МВР не издържа първия тест!“ добавя още Демерджиев.

Той продължава поста си, като изразява мнение, че е мислел, че всичко това е останало в миналото, „но, уви!“

В твърдението си за превземането на сараите на д-р Ахмед Доган в Бояна със съдействие на полицейски сили, Иван Демерджиев пише, че се позовава на данни, които са „достигнали до него“.

В друг пост, публикуван преди два дни, Демерджиев намеква, че „Ново начало“, както беше анонсирано, че ще се казва партията на Делян Пеевски, ще е със „стари и добре познати избиратели. Почти професионалисти!“. Преди тази констатация обаче, Демерджиев пише: „Неграмотни, но винаги готови за Ново начало!!!“.

В края на поста си, бившият силов министър съветва МВР, че не е лошо да се огледа в този електорат, ако новото ръководство на министерството иска да остави нещо повече от предходното, което „ни показа единица мярка за дъно!“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране