31.01.2023 | 20:46
Бивша руска депутатка хвърли бомба: Путин е гей!
Авантюрата му с Кабаева е стопроцентова измислица, скандализира Мария Максакова и посочи любовника на руския президент

„Руският президент Владимир Путин е хомосексуалист“. Скандалното твърдение е на бившата депутатка от Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) Мария Максакова.

Оперната певица заяви, цитирана от украинската медия ТСН: „Цялата тази история за връзката на стопанина на Кремъл и бившата гимнастичка Алина Кабаева е стопроцентова измислица. Тази „любов“ бе родена от близки до президента на Руската федерация олигарси с една-единствена цел – да се прикрие нетрадиционната сексуална ориентация на държавния глава.“.

„Кабаева бе „пъхната“ в леглото на Путин. Новините за любовта им се пускаха в медиите по нареждане на богаташите и бяха спирани по тяхна заповед“, каза още бившата депутатка.

По думите на Максакова:  Путин добре имитираше любов с бившата спортистка. Когато обаче стана ясно, че той не смята да си губи времето с жени, а да се отдава на интимни ласки с мъже, гимнастичката бе натирена. „Кабаева изигра своята роля майсторски. Тя роди две деца, приписвани на Путин, и това донякъде разсея предположенията, че президентът на Русия е гей“, каза още ексдепутатката.

Според нея сред възможните любовници бил руският виолончелист и бизнесмен Сергей Ролдугин, който в крайна сметка натрупал голямо състояние. Бизнесменът нарича Путин „свой брат“: „Преди, когато нямаше къде да отида, отивах при него, спях и ядях с него“.

Според разследване на „Новая газета“ офшорните компании на Ролдугин са сключили многомилиардни договори с „Роснефт“, „Ростелеком“, „ВТБ“, „КамАЗ“, „АвтоВАЗ“. Според певицата близостта на Путин и Ролдугин е била и интимна, не само приятелска.

„За никого в Мариинския театър (с Санкт Петербург, родния град на Путин) не беше тайна какво представлява Ролдугин“, разказва Максакова. По-рано бившият депутат от Държавната дума Иля Пономарев заяви, че Путин най-вероятно е бисексуален. Неговото обкръжение дори подозираше шефа на Кремъл в отношения с Дмитрий Медведев.

Максакова е родена през 1977 г. Тя бе депутатка от партията на властта „Единна Русия“ от 2011 до 2016 г. Певицата бе изключена от партията, защото се обяви срещу закона за забрана на пропаганда на хомосексуална ориентация и забраната американски граждани да осиновяват сирачета от Русия.

През 2017 г. Максакова заедно с втория си съпруг – бившия депутат от Държавната дума – Денис Вороненков – избяга в Украйна. Той бе убит в центъра на Киев на 23 март 2017 г. Според украинските власти поръчителят на Вороненков е първият съпруг на певицата руският престъпен бос Владимир Тюрин.

1 коментар

  1. Зоя Деянова каза:

    На кОрви не може да се вЕрва…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране