10.07.2024 | 22:13
Благодаря, д-р Доган
Феноменът не просто искаше на гушне ДПС

Сокола забавя, но не забравя. Десет дена народонаселението ни чакаше тежката му дума. Шишо е аут. ДПС си отдъхна. България си отдъхна. А беше времето, когато Костов наричаше Доган „проклятието на България“. Днес Ахмед е човека, който връща нормалността в движението и някаква справедливост в страната ни.

Ако това не ви стига, трябва да четете продължението.

КОЙ ПРЕЦАКА ШИШИ

Лакомията му трябва да се търси в зародиш. Или още в семейна среда. Помните доскорошния виц, нали:

Пеевски към Ирена: Мамо, ида си. Да купя ли хляб?

Майката: Купи на връщане и Нова телевизия, сине…

Феноменът не просто искаше на гушне любимата рожба на Ахмед Доган. Този нахалитет желаеше да глътне България. Тоест, всички нас.

Има хора, които са персонално отговорни за бомбастично нарасналите му амбиции и за пресолявянето на персоналния му пиар. Едната е Велислава Кръстева, забъркала преди това големите драми в Народния театър „Иван Вазов“. Другата е подгряващата и лъскащата напоследък имиджа на корпулентния Дияна Дамянова. Моята приятелка имаше самочувствието на прекрасен пиар. Издъни се покрай Пеевски и е ред да мисли за пенсия.

Тук и ред не обелвам за всички онези други, които с действия и бездействия /и срещу много кинти/ работеха години наред за публичния образ на най-мразения човек в държавата. Дано тези редове им отворят очите и сърцата…

1 коментар

  1. Адам каза:

    Като се говори за обожатели на Шиши Пеевски, не може да не се отбележи и добре платената му приятелка Веси ТИМова (Водката) списвачка на парцала Афера…..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране